Dobbelutstilling med 1 storcert, 26-27 juni

STED: Spongdal – Stormyra Fotballbane – https://goo.gl/maps/3vxzdip7Ns61xpG26
PÅMELDING: Via Min Side på www.nkk.no


DOMMER LØRDAG: Børge Espeland – vanlig cert
DOMMER SØNDAG: Espen Engh – Storcert
FRIST: 11. juni 2021

Vi ønsker hjertelig velkommen til dobbel Puddelspesial på Spongdal 26.-27. Juni 2021!

På grunn av gjeldende regler i forbindelse med Covid-19 forbeholder vi oss retten til å stenge påmelding FØR fristen dersom det blir for mange påmeldte.
PRISER: Voksen 475,- Valper 300,- Manuell + 100,-
Prisen inkluderer katalog (elektronisk) og et lite smitteverntillegg. Utstillingene vil bli avholdt etter gjeldende Smittevern-regler og vi henstiller eiere/handlere til å etterkomme alle krav og henstillinger som følge av dette.
Det blir ikke anledning til å ha publikum. Det blir ikke kiosk.
Vi vil ikke gjennomføre spesialkåringer eller Barn&Hund. Vi vil selvsagt ha BIS, BIS Motsatt, BIS Veteran, BIS SAR, BIS Junior og BIS VALP.


Vi vil gjerne ha spesialpremier fra våre oppdrettere og andre sponsorgaver til vår utstilling, så send gjerne mail til: puddelklubb.nordenfjeldske@gmail.com så får vi en oversikt. Du kan kun delta om du er frisk og ikke har luftveissymptomer, er i karantene eller i isolat ifm COVID-19. Er du usikker? Bli hjemme slik at du ikke risikerer å smitte noen.
Husk god håndhygiene, og hold til enhver tid minst 1 meter avstand til øvrige deltakere.
Skulle du bli syk og få påvist COVID-19 etter at du har deltatt på et av våre arrangementer under utstillingen, ber vi deg gi umiddelbar beskjed til utstillingsleder Hanne P. Nilsen tlf: 401 77 270 eller på e-post puddelklubb.nordenfjeldske@gmail.com
Katalogene legges ut elektronisk på hjemmesiden og Facebook siden, sammen med link til Resultatservice like før utstillingens start. Det vil bli 75% tilbakebetaling ved avlysning pga Covid-19.