Hjertelig velkommen til Norsk Puddelklubbs hovedutstilling 21.11.2021

Program for utstillingen

Katalog

Resultater

Vi har vært nødt til å foreta Dommerendring:

På grunn av rekord i antall påmeldinger, melder vi med dette om:
Dommerendring på Storpuddel Valp,
fra Anders Tunold-Hanssen til Bente Bjerkaas.

PM og dommerstatistikk

Puddelklubben feirer 65 år i år og vi har fått mange fine premier til vår hovedutstilling fra sponsorer og ikke minst oppdrettere, samt Puddelklubben.  Vi gleder oss til en flott søndag med alle påmeldte Pudler og eiere.

Solberghallen kan legges til på google maps, for de som ikke kan veien fra før. Adressen er Gamle Riksvei 100, 3057 Solbergelva.

Vi ber om hensynsfull parkering, slik at alle får plass.

Det er et eget område for Bobilparkering.  Det er begrensede plasser, så bestill plass så snart som mulig på mail til Hjørdis på hjordis.poodles@icloud.com

Når du har fått bekreftelse om at det er ok med plass, ber vi så om snarlig innbetaling av

kr. 200,- til Vipps 108446 – Husk å merke innbetalingen med navn og Reg.nr. på bobil, så blir den enkelt for alle. 

Luft hunden godt før du kommer inn i hallen og plukk opp etter deg, både pels og «ute-ting», slik at komiteen ikke bruker kvelden på å rydde opp etter deg.

– Vi vil sørge for søppelsekker for deponering av alt avfall.

Måling og kommisjonsmåling for de mellom 9-15 mnd. skjer før utstillingens start og vi vil gjerne ha beskjed fra de som ønsker dette på forhånd, for å tilrettelegge tiden for dommerne.

Husk å medbringe original stamtavle ved kommisjonsmåling, slik at denne sendes sammen med måleskjema etter utstillingen.

Eventuelt skifte av rase gjøres på bakgrunn av måleskjema, slik at hunden, på søndagens utstilling, stiller i riktig innmålt rase.

Bedømmelsen starter kl. 09:30 (Måling fra 09:15)

Påmelding til Barn & Hund gjøres i sekreteriatet – kr. 50,-/ekvipasje. Gjerne når du kommer!  Barn & Hund avvikles i pausen mellom rasene. Vi må ta forbehold i forhold til Covid-19, som under.

Det vil være kiosk med meget enkel meny; pølse, kaffe, mineralvann. Vi foretrekker all betaling via Vipps nr.: 108446

Vi erfarer, dessverre, at smittetallene for Covid-19 igjen stiger. 

Dette medfører at vi må forholde oss til retningslinjer som sørger for at vi alle er trygge.

Vi må ta forbehold om å dele opp dagen og sikre god avstand mellom gruppene, i tillegg til en hund og en handler, altså slik det nå har vært i snart 2 år.

Dersom dette blir virkeligheten søndag 21. November kan vi heller ikke åpne for publikum.

Sørg for å holde god avstand og bruk munnbind, spesielt i ringen ved oppstilling og kontakt med dommeren.  Har du symptomer, eller har mistanke om at du er smittet, i forkant eller søndag morgen, må vi be om at du holder deg hjemme.

Kort sagt bruk fornuft og hjelp til å forhindre smitte og kanskje ny nedstenging.

Katalogen vil bli lagt ut elektronisk her på hjemmesiden søndag morgen, i tillegg kommer link til resultatservice for utstillingen til å bli lagt ut.