Personer som ønsker seg omplassert puddel

Gå til skjema for å melde inn ønske om omplassert puddel!

(Man fjernes fra listen etter 8 uker, så man må melde inn interesse på nytt hvis man fortsatt ønsker å stå der etter det. Husk også på at dette er en offentlig liste, så tenk på hvilken informasjon man vil ha tilgjengelig her.)

Les mer om eierskifte av NKK-registrert hund her.

NavnBostedKjønn, hvis betydningØnsket alder og str.Ønsket brukKan kontaktes påBeskrivelseDato lagt til
Silje NielsenHønefossTispe, HannhundDverg, Toy
Selskapshund90025405 / siljeme98@live.noJeg bor veldig landlig til litt utenfor Hønefoss. Jeg driver å studerer, og er derfor mye hjemme. Jeg er vokst opp med at de fleste rundt meg har hund. Lydighet er noe jeg syntes er veldig viktig, og også noe jeg kommer til å bruke mye tid på25/09-2022
Jan Henrik KnudsenDrammenTispeDvergSelskap
90041999 / jhk@water.noVi er et eldre ektepar som vurderer å skaffe hund igjen.
15/09-2022
Anett GrødumSøgneTispe2-7 år Dverg, ToySelskapshund41769091 / netti32@hotmail.com
Vi ønsker oss ei tispe som venninne til vår kastrerte dvergpuddel Snoopy på 4 år vi er et voksent ektepar med voksne barn.12/09-2022
Fanny ÅhrmanOsloTispe, Hannhund1år+ Mellom, DvergTur, hundsport, sällskap46117850 / fannyahrman@hotmail.comHej! Jag heter Fanny, är 32 år och flyttade till Oslo för drömjobbet som mönsterkonstruktör. Jag är en glad, nyfiken och aktiv person som gillar att träna, gå på tur, cykla, vara med nära och kära, surfa och åka skidor.

Jag är världens djurälskare, har alltid haft smådjur och katt, ridit i många år. Har inte haft hund än men det har alltid varit en dröm och har alltid haft hund omkring mig i livet. Har hängt en del med min brors Australian shepard-valp som jag provat på lite nosework med, och har passat hundar till och från. Jag har länge försökt konstruera min tillvaro för att kunna skaffa hund, men eftersom vi inte får ha hund på kontoret kan jag inte se efter en valp. Jag bor i en lägenhet i Oslo, har ett flexibelt arbete som ger möjlighet för en stor del hemmakontor vilket skulle passa gott för en vuxen hund! Bor 5 min cykeltur ifrån mitt kontor vilket är en bra setup ☺️

Jag söker efter en dvärg/mellompuddel att gå i team med! Kemi är viktigt, hade gärna hållit på med nosework eller en hundsport. Det en hund hade fått med mig som hundmamma är massor med uppmärksamhet då det bara hade varit vi två som bor tilsammans. Massor med lek och kos, turer i parker och i marka

Hoppas vi hörs!
12/09-2022
Mona Gro MachinBergenHannhund
Ikke mer enn 1 til 2 år Dverg, ToyTur og til kos92226034 / Mona.machin@live.noJeg ble enke for 1 år siden og savner noen å gå tur med og ha selskap i. Har vokst opp med 2 puddler uten noen form for allergi. Kjøpte i voksen alder en border colli men måtte omplasere den grunnet allergi. Jeg er alene ikke i arbeid og vil ha god tid til å ta vare på en hund.12/09-2022
Jill WileyStavanger
Tispe, Hannhund
3+ years old Stor
Family pet
9019 1508; 4787 1206 / jill_wiley@hotmail.comWe are a poodle-loving family, and prefer to give a home to an older dog or a dog who is in need of a loving home. Unfortunately, we lost our beloved Daisy in May to cancer. Our children are 17, 11, and 10. My husband is allergic, so we have had poodles before, and love them. My husband has had poodles all his life.

My husband works from home in the mornings, so the dog will usually not need to be alone for long stretches, although from time to time, they may need to be alone for up to 6 hours.

We have a hamster, but no other pets, and only have one dog at a time, so we are a good family for dogs who do better as an only dog. If you know of someone who needs to re-home a healthy older dog, please feel free to pass along our information.
12/09-2022
Øydis Holsdal
Oslo
Hannhund
Ikke valp Mellom, Dverg
Tur, selskap ++
45401322 / oydish@gmail.comHei!
Jeg er 37 år gammel og bor i en 3-roms leilighet på Sagene i Oslo med umiddelbar nærhet til parkområder, Akerselva og marka.

Jeg er veldig glad i å gå turer og å være i naturen, men tilbringer også en del tid hjemme. Ønsker meg en firbent turkompis som blir med på dagstur i marka, på fjelltur, fisketur, selskap på sofaen eller på besøk hos venner og familie der det går fint at barn og andre hunder er til stede. Som person er jeg sosial men også rolig, og det passer nok best for meg med en hund med lignende personlighet:) Jeg har interesse for mental trening/aktivisering av hund, og har et ønske om å bruke egen hund i besøkstjeneste dersom jeg finner en hund som egner seg til det.

Jeg har ikke eid egen hund tidligere, men jeg har god erfaring med hunder, blant annet pudler, og er godt kjent med hva rasen innebærer av bl.a. pelsstell. Jeg har passet hunder i kortere og en lengre periode (1mnd), referanse kan gis hvis ønskelig.

Jeg jobber som mobilitetsplanlegger i Oslo kommune, og vil normalt være borte fra hjemmet ca. kl.8-16, men fleksibel arbeidstid gir også muligheter for hjemmekontor noen dager i uka. Familie og venner kan bidra med hundepass ved behov.

Ta kontakt hvis du vil finne ut mer om meg og for en hyggelig hundeprat:)
12/09-2022
Marit Karlsnes
Nøtterøy
Tispe
Ikke avgjørende Stor
Familie
911 29 752 / marit.karlsnes@siv.noHar lang erfaring med kongepuddel. Vår Kaisa er 10 år, rolig, sosial og barnevennlig. Vi ønsker oss en til.
12/09-2022
Berit Kirsti gaino
Birtavarre
Hannhund
Fra 3-4 årsalderen Dverg
Selskap . Tur i skog og mark
bekiga@online.noVi er et samboer par i begynnelsen av 40 årene. Han er busssjåfør lokalt 100% fast. Jeg 100% ufør mye hjemme men jobber ca 4 tima annen hver dag i på asvo .

Vi har en snart 12 år gammel dvergpuddel . Omplassert - det var kjærlighet med engang . Han er med overalt med. Da vi takket ja til å ta han til oss - var at han er ikke «bare» en hund .han er med der vi er ( så langt hund e tillatt).

Jeg gruer meg da Tarzan ikker er med , derfor lufter jeg på ny hund
12/09-2022
Jonas Tennebø
Oslo
Tispe, Hannhund
Ung Stor, Mellom
Selskap-, familie- og turhund
45407282 / jonas.tennebo@gmail.comHar erfaring med storpuddel, da vi har hatt 3 generasjoner i familien og jeg passer ofte disse. Bor i rolig område på Tveita.
12/09-2022
Olympia Havnå
OsloStor
Familiehund.
98816662 / olympiavictoriahav@gmail.comVokst opp med både Toy- og Kongepuddel. Kjøpte min egen aprikosfarget storpuddeltispe i 2003. Jeg har en sønn på 6 år som er vant med hund og har vokst opp med min søsters grå kongepuddel. Jeg har også vært som en matmor nr 2 for henne. Jeg er åpen for alle aldre, alle farger og begge kjønn
12/09-2022
Gunn Nordeide
Skedsmokorset
Tispe, Hannhund
1-4 år Mellom
Tur, lydighet, kos
930 40 992 / gunn@geni.noVi er en familie i to husstander som har delt på hund tidligere. Alle er voksne og hundevante . Vi liker tur i skog og mark og vi kan ha med hunden på jobb, så den slipper å være alene på dagtid. Vi kan også være forverter, men ønsker ikke valp. Har erfaring fra dachs, vorsther og da-sv gårdshund, så vi trenger litt opplæring i pelsstell.
12/09-2022
Marius Hagen
Askim
Tispe, Hannhund
Helst ikke over 8 år Dverg, Toy97474539 / marius@trevir.noSkilt voksen og rolig mann på 42 som ønsker seg en turkamerat. Har tidligere hatt puddel forrige forhold over mange år. Er vant til å ta med til frisør og veterinær. Har stor uteplass som henne kan boltre seg på. Er også selvstendig næringsdrivende og bestemmer arbeidstiden selv, med eget kontor hvor jeg også kan ha med hund.12/09-2022
Cecilie Dahl
Fredrikstad
Tispe, Hannhund
3 til 4 år. Mellom, Dverg
Familiemedlem. Turkamerat.
91841314 / hebreer15@gmail.comHar tidligere hatt schaferhund og mellom puddel. Begge tisper.
Er 58 år og trygdet så hunden kommer til å være med meg hele dagen. Har også drevet mange år med travhester, så er vant med dyr.
Har ingen andre krav til stamtavle annet en at hunden må være renraset. Er alergiker. Hunden skal ikke brukes i avel. Ellers må hunden være frisk. At jeg får ha hunden på prøve er en betingelse, ser også på det som en sikkerhet både for meg og hunden.
12/09-2022
Kari Mette Oldervik
Moss
Tispe, Hannhund
Alt av interesse Mellom, Dverg
Tur i skog og fjell. Gjerne agility
97108511 / mettolde@online.noVi er en familie som bor i nærheten av vann og skog som ønsker oss et nytt familiemedlem. Vi mistet vår Weaten terrier for ti måneder siden etter 13.5 år og savnet er stort. Hun var en fantastisk familiehund og turvenn. Vi har store barn som har flyttet hjemmefra, der den yngste på 15 bor hjemme. Vi har masse tid til å gi den daglige lange turer, stor inngjerdet hage der pinnekasting og lek er yndet. Vi er i jobb, men kan jobbe en del hjemmefra men noe alenetid hjemme enkelte dager med opptil 6.t Vi har hatt et liv tilpasset hund og ønsker å få en god venn igjen til lek, turer og masse friluftsliv opplevelser sommer som vinter. Vi ønsker oss en puddel da vi er vant til røytefri, allergivennlig hund og pelsstell. Ring oss gjerne for en prat.
12/09-2022