Personer som ønsker seg omplassert puddel

Gå til skjema for å melde inn ønske om omplassert puddel!

(Man fjernes fra listen etter 8 uker, så man må melde inn interesse på nytt hvis man fortsatt ønsker å stå der etter det. Husk også på at dette er en offentlig liste, så tenk på hvilken informasjon man vil ha tilgjengelig her.)

Les mer om eierskifte av NKK-registrert hund her.

NavnBostedKjønn, hvis betydningØnsket alder og str.Ønsket brukKan kontaktes påBeskrivelseDato lagt til
Bodil MykletunVikna Nord TrøndelagTispe3/4 to -5ar i en rekke av øret som vi kan også brukes i kveld Dverg, Toy Turkompis og selskap.90882445 / bodil.mykletun@ntebb.noTurglad.Pensjonist. tidligere sykepleier. Bør landlig kort vei til sjø og skog.01/01-2023
Eva-Lotta Sandberg
Kråkerøy, Fredrikstad
Tispe
Maks 5 Dverg, Toy
Selskapshund
97549585 / mail@evalottasandberg.comJeg har hatt hund hele livet, ulike raser. Mistet akkurat min aller nydeligste Dina, dvergpuddel og ønsker med inderlig en ny. Hun var også en omplasseringshund som kom skamklippet og redd til oss. Jeg fikk oppleve henne bli trygg og etter mye omsorg, leken! Vi bor i hus med hage og jeg jobber mye på hjemmekontor, Jeg og Kajsa, Yorkshireterrier på 7 år vil ha selskap på dagene.20/12-2022
Elin Engnæs
OsloTispe
2 -24 mnd. Stor
Tur
96876619 / eengnaes2@gmail.comJeg er en kvinne på 52 år som for kort tid siden mistet min storpuddel tispe etter 12.år. Ønsket om ny hund er sterkt.
Jeg er ufør og vil bruke all tid sammen med hunden. Det betyr en forutsigbar hverdag med faste rutiner.
Er enslig og har ikke barn.
Er svært glad i å være ute på lange turer.
Gode turmuligheter der jeg bor med marka som "nærmeste nabo"
20/12-2022
sonja nordbø skjørestad
Egersund, Rogaland
Tispe
1-4 år Mellom
Dressur, tur, kos m.m.
+4747707083 / sonnordb@online.noJeg er en godt voksen hundevandt dame som har god tid er mye hjemme. Var i yngre dager veldig aktiv i dressur konkurranse og eksteriør utstilling med mine hunder. Har hatt noen få år uten hund men nå savner jeg veldig en hund i mitt liv igjen. Jeg har en kastrert snill hankatt på 3 år. Plassen jeg bor er egnet for hund. Jeg vil også melde meg inn i Dalane Hundeklubb. Vi skal nok få det veldig fint sammen. Jeg elsker dyr, hund er favoritten.20/12-2022
Bjørn Smeby
Østre Toten
Hannhund
5-7 Mellom

47284064 / smeby@outlook.comBor på et småbruk,masse plass. Vi er to voksne.
20/12-2022
Elsje de Pree
1406 Ski
Tispe
6=7 år Mellom, Dverg
En firbent turvenn
480 71 490 / elsjd@online.no

Jeg er glad i dyr,særlig hund og katt.
Har hatt en labrador på 70=80 tallet og en welsh springer spaniel i 13 år etter at jeg sluttet å jobbe.
Bor i rekkehus like ved skogen.
Har en katt som er ca 6 år. Han kommer fra Dyrebeskyttelsen og er vant til hund.

Jeg går hver dag en tur i skogen,ca 10=12 km Er foreløpig ganske sprek og håper å være det lenge!
Ønsker veldig å ha hund igjen!!
20/12-2022
Camilla eriksen
Oslo
Tispe
1-5 Dverg, Toy
Selskap
Camilla.eriksen93@gmail.comKvinne på snart 30 ønsker hund til selskap. Har vokst opp med hund, labrador og labradoodle. Jeg bor på et veldig stille, familiestrøk som er 5min gåavstand fra kontoret. Har også hybrid arbeidsplass så hunden vil sjeldent være alene over lengre tid. Ønsker en mindre hund for å kunne reise kollektivt og ha nok plass i en mindre leilighet.
20/12-2022
Maaike van der Veen
Drammen
Tispe, Hannhund
alle Stor
Selskap, trening, tur
46881245 / maaike.vdveen@hotmail.comEnslig sykepleiestudent. Jeg har vokst opp med hund og lenge ønsket meg hund selv. Fra Mars skal jeg skrive bachelor oppgave og blir da mye hjemme, etter oppgaven er jeg ferdig med studiet og skal da ta opp fag for å kunne studere medisin, dette vil også gjøre at jeg er mye hjemme. Pga. allergier og erfaring med stor puddel fra før virker dette som den perfekte rasen for meg.20/12-2022
Marie Martinsen
Bergen
Tispe
1-3 år Dverg
Ønsker rolig men leken/lærevillig hund
93489522 / marie.martinsen@gmail.com

Familie på 4 ønsker å endelig skaffe oss en hund. Vi har pratet om det i mange år. Men nå passer det endelig. Barna våre er 15 og 19 år.
Ønsker en familiehund som er både rolig og leken, er lærevillig og snill.
Datteren vår på 15 år har adhd/add og ønsker en å gå tur med "alene" og til å dele tanker og kos med.
Mor ønsker selskap i skog og på høstens soppturer. Far ønsker å gå på tur etter stillesittende arbeid og lufte hodet også.
Sønnen vår på 19 år venter sitt første barn og flytter ut snart for å starte sin egen familie.
Vi liker puddel da den er intelligent, "lett å ha med", lærevillig, er lite sykdom på, allergivennlig og er en flott rase.
Håper på svar fra dere.
Mvh Familien Martinsen fra Bergen
16/11-2022
Espen Andersson Selvik
Vollen i Asker
Tispe, Hannhund1-5 år StorFuglejakt, løpeturer, friluft, familie, kos
91124931 / esp1selvik@gmail.comVi er en familie på 4 med barn på 10 og 13 år som veldig ønsker oss en omplassert puddel, eller en på fôravtale. Ønsker ikke tispe på fôr pga langt fravær fra oss. Vi er en aktiv familie som er mye på tur med telt og båt, jeg jakter fugl både i skog og ved sjø. Vi bor veldig landlig til med skogen rundt oss. Vi har to katter fra før, så hunden bør ikke være en katte jeger. Både jeg og kona har vokst opp med hund, og barna har vokst opp med hunder, katter, sauer, høner og ender. Svigerforeldre mine bor rett ved, og har et småbruk. Om dere har en hund som passer oss så ta gjerne kontakt. Da ville vi blitt veldig glade.
16/11-2022
Victoria SupersaxoKristiansandTispe, Hannhund2-4 år Stor, MellomSelskap, turer i skog og mark, diverse hunde-sport kan bli aktuelt.95155773 / victoria9supersaxo@gmail.com23 år gammel jente fra kristiansand, vokst opp med hund og har hatt det hele livet. Har nylig kjøpt meg egen leilighet, og føler derfor at tiden endelig er riktig for å anskaffe meg egen hund. Utdannet barnehagelærer, og jobber i nærheten av der jeg bor, slik at det er uproblematisk å kjøre hjem i pausen for en kjapp luftetur. Har nylig fått interesse for diverse hunde-sport, da jeg har flere venner som driver med det, så dette kan bli aktuelt på sikt. Glad i friluftsliv, fjellturer og løping.06/11-2022
Randi NedremoVestfossenTispe0-1 år DvergSelskapshund og venn91832046 / nedremo@hotmail.comHar akkurat blitt enke. Vi har hatt 3 gordon settere før så jeg er vant med hund i huset. Har også en sønn som savner hund så her har jeg en hundepass ved behov.06/11-2022
Lillian SalteLyeTispeUng Stor, MellomInnenfor helse å treffe eldre Og syke
40102629 / yolanda.salte@yahoo.comHei
Jeg er voksen dame som vil ha en hunn puddel som jeg kan han inn på fotterapi klinikken min som Derfor tenker jeg å ha en hund som skal hilse på folk og folk skal kose seg med hunden Hunden skal bli bruk dom kompanjong og skal bidra med å spre glede bland syke og alene eldre eller pasienter som kommer til behandling til med Jeg setter stor pris på hvis noen er villig hil å hjelpe meg med en omplassering til en billig peng.
Jeg skal ikke ha valper på hunden og ikke bruke den på konkurranser kun på kos på sykkelhjelm sykehus og klinikk
06/11-2022
Bente Cecilie RønningenLillehammerTispe1 år Mellom, Dverg, ToyTil glede for familien og til å gå turer med
92565978 / abcdefghi.n@hotmail.noVi er en liten familie på to som ønsker oss en puddel . Vi har hatt det tidligere og er veldig fornøyd erfaringsmessig med hundeslaget .06/11-2022
Dan Magnus Berntzen
Drøbak
Tispe, Hannhund
1+ Mellom, Dverg, Toy
Familiehund
93887144 / dmberntzen@gmail.com

Vi er et ektepar i starten av 30-årene som ønsker oss hund.
Han har erfaring med hund (Corgi og Border Collie), hun har ikke det.
Vi ønsker oss en familiehund som kan holde oss med selskap og være med på turer. Kjenner på savnet etter å hatt hund tidligere.
Han har prøvd lydighet, agility og bruks tidligere, men ikke bestemt om dette vil bli tatt opp igjen med ny hund.
Vi bor i Drøbak, med kort avstand til natur og turstier.

17/10-2022
Jane Mikkelsen RudTispe2-4 MellomTurer, lek90163736 / janemikk@online.noHar mye erfaring med hunder. Har hatt 3 vorstere og 1 setter tidligere. Brukt til jakt og snørekjøring og kos. Etter en skade må jeg ha en annen type hund. Allergivennlig og ikke røyter. Min datter har en stor puddel på 5 år, som jeg passer med ujevne mellomrom. Har 2 feriesteder. En ved sjøen på 2 mål, inngjerdet og en på fjellet med mye turterreng.06/11-2022