Valpeliste & Omplassering

På siden «Ny med puddel» finner du mye god informasjon om hvordan du skal forholde deg ved kjøp av en puddelvalp. Mye av informasjonen er også fin å ha lest igjennom hvis du er på jakt etter en voksen hund.

Gå til  Valpeliste & Omplassering 27.03.2023

Gå til liste over personer som ønsker seg omplassert puddel

Informasjon til oppdrettere

NPK’s valpeformidlingsskjema

 

Kull, som følger NPK’s avlsanbefalinger mht helse og eksteriør (se også rasestandard),  kan du gratis få formidlet via NPK’s valpeformidling. Fra 1. januar 2022 må begge foreldre igjen være utstilt. Fyll ut skjema som du finner link til over for å melde inn. Ledige valper blir satt inn på valpelistene når valpene er født eller forventet kull 2-3uker før fødsel forutsatt at drektighet er påvist.

Det er også viktig at de som har kull til formidling holder valpeformidler oppdatert mht hvor mange valper som er ledige for formidling. Dette for at listene til en hver tid er best mulig oppdatert.  Ledige valper publiseres på valpelisten til de er leveringsklare eller etter avtale med valpeformidler.

Trenger du å omplassere eller sette ut på for? Gå til liste over personer som har meldt ønske om å motta omplasseringspuddel eller send en mail til Bente:

Bente Tyrholm
Auke Terrasse 10. 3472 Bødalen
Tlf. 907 89 596 (etter kl. 17.00)
E-post: puddelvalp@gmail.com