AVLYST! Norsk Puddelklubb inviterer til Puddelkonferansen 2020 lørdag 28. mars kl 10, samt Generalforsamling søndag 29. mars kl 11

BEGGE ARRANGEMENTENE ER AVLYST I TRÅD MED MYNDIGHETENES PÅLEGG. Vi håper situasjonen rundt corona bedrer seg raskt, og vil utlyse på nytt, når denne krisen er over.

Begge arrangementer på OsloMet avdeling Kjeller.

Program for Puddelkonferansen:

10.00 Drektighet og fødsel, ved Vibeke Rotwelt

12.00 Lunsj

12.45 Puddelpopulasjoner, genetikk og helse,
ved Ida Myhrer Stø

14.00 Lydangst og arvelighet hos puddel,
ved Karin Handegaard Westerheim

15.15 Diskusjon om kriterier for hannhundlisten og
avlsanbefalingene til klubben.

Om foredragsholderne:

Vibeke Rotwelt er veterinær og førsteamanuensis ved NMBU veterinærhøgskolen, og ansvarlig for undervisningen i emnet hun skal fortelle oss om.

Ida Myhrer Stø er oppdretter av toy- og dvergpuddel og sekretær for NPKs sunnhetsutvalg. Hun har doktorgrad i molekylærbiologi med fokus på genetikk, og jobbber som forsker ved Uio, hvor hun også underviser i genetikk.

Karin Handegaard Westerheim er veterinær og doktorgradsstipendiat ved NMBU veterinærhøgskolen, samt medlem av Sunnhetsutvalget til NPK.

OBS! Hensyn på grunn av Coronautbruddet.
Vi får låne det store auditoriet på OsloMet, slik at alle deltakere kan sitte i god nok avstand til hverandre.
Vi henstiller til alle som kommer å ta hensyn og følge helsemyndighetenes råd angående hygiene.

Dersom antallet coronatilfeller øker drastisk og helsemyndighetene kommer med nye anbefalinger er det likevel mulig vi må avlyse. Følg med her på Facebook og på nettsidene våre.

Det blir servert baguetter til lunsj. Deltakelse på Puddelkonferansen (inklusive mat) er er gratis for medlemmer av Norsk Puddelklubb. For andre er prisen kr 250 som kan betales til vår konto nr 16450851063, eller vippses ved inngangen.

Av hensyn til serveringen ønsker vi påmelding innen 24.3. til post@puddelklubb.no.